HomeAtletism360

Cursuri pregătire atletism pentru copii – Seven Sport Club organizează cursuri de atletism pentru copii cu vârste cuprinse între 4 si 16 ani, iar atenția antrenorilor noștri este concentrată pe progresul și dezvoltarea de lunga durată.
https://www.sevensportclub.ro/wp-content/uploads/2024/04/Atletism360-pregatire.jpg

Seven Sport Club

La Seven Sport Club antrenamentele de atletism sunt formate din :

  • ​Exercitii de viteza cu plecare din blocstart, antrenamente ce imbunatatesc viteza de reactie a copiiilor si capacitatea de efort.
  • ​Exercitii de rezistenta, deoarece anduranta este esentiala pentru imbunatatirea sistemelor cardiovasculare si respiratorii, promovand starea generala de sanatate si, astfel, scazand riscul de aparitie al anumitor boli.
  • ​Exercitii pentru sarituri, atat pentru saritura in lungime cu elan la groapa de nisip, pentru saritura in inaltime, cat si pentru dezvoltarea fortei explozive.
  • Exercitii de alergare peste garduri.
  • Exercitii de stafeta, ce imbunatatesc coordonarea, promoveaza lucrul in echipa si stimuleaza dezvoltarea copiilor intr-un cadru social.

Astfel, copiii isi pot imbunatati tehnicile de baza in atletism, fiind si supravegheati continuu de antrenori specializati pentru ca acestia sa isi poata duca pasiunile la nivelul urmator.

Antrenorii Seven Sport Club au experienta vasta in lucrul cu copii, iar focusul nostru este simultan atat asupra procesului de predare, cat si a progresului individual. In cadrul clubului nostru exista un sistem de recunoastere si premiere a meritelor celor mici.

ANTRENAMENTE

Atmosfera de la antrenamentele de atletism este una placuta si relaxata, concentrata pe jocuri ce implica alergarea cu scop de dezvoltare motrica, dar si psiho-emotionala. Cei mici leaga prietenii si astfel se intorc de fiecare data cu placere la antrenamente.

Copiii Seven Sport Club participa alaturi de antrenorii nostri la competitii locale de atletism, in sala si in aer liber, unde isi dezvolta spiritul competitional.

Organizam si tabere de atletism pentru copii unde ne propunem sa le insuflam placerea de a face sport, bucuria miscarii sub cat mai multe forme, prin joaca.

In ceea ce priveste antrenamentele in aer liber, acestea imbina: scoala alergarii, exercitii de motricitate si coordonare, pregatire fizica generala (abdomene, flotari, genuflexiuni, fandari, etc), exercitii pentru dezvoltarea vitezei si a reactiei, lectii de autoaparare si multe jocuri distractive, foc de tabara, seara de dans.

Petrecem impreuna cu comunitatea de copiii Seven si Ziua Copilului de 1 iunie. Zilele de nastere ale copiilor sunt marcate de anumite surprize, in preajma Craciunului organizam si o petrecere pentru copiii Seven, zile de film, iesiri in oras cu antrenorii, excursii de o zi in diverse localitati alaturi de antrenori si o parte dintre parinti.

https://www.sevensportclub.ro/wp-content/uploads/2024/04/13fe507b-b162-4c44-917f-faa04cc54771.jpg
https://www.sevensportclub.ro/wp-content/uploads/2024/04/Stadionul-Iolanda-Balas.png

PROGRAM

Unde se desfasoara cursurile de atletism Seven Sport Club?
Stadionul Iolanda Balas Soter (Aleea Primo Nebiolo numărul 2, sector 1, lângă Arcul de Triumf).

Cand?
In fiecare zi de luni, miercuri si vineri, in interval orar 18:30-19:30, pentru copiii cu varsta intre 4-8 ani; Iar pentru copiii de peste 9 ani, antrenamentele de atletism sunt programate in fiecare zi de luni, miercuri si vineri, in interval orar 19:30 – 20:30.

Care este costul unui abonament?
a250 lei/luna – prima sedinta fiind un bonus.

Toate antrenamentele se desfășoară în condiții de maximă siguranță, sub supravegherea strictă a antrenorilor calificați, cu experiență pedagogică. Pentru a duce pasiunea la nivel de performanță și pentru îmbunătățirea tehnicilor sportive, în cadrul clubului nostru primează colaborarea, disciplina și abordarea fair-play.

Detalii si inscrieri: Valentin Georgescu +40 722 344 020 sau ne puteți scrie pe adresa de e-mail office@sevensportclub.ro

ANTRENEAZĂ-TE CU SEVEN SPORT CLUB

SEVEN Sport Club

Suntem mai mult decât un club, ne-am născut din pasiunea pentru triatlon cu scopul de a crea performanţe şi performeri adevăraţi în România.

ABONARE NEWSLETTER

Nu ratați cele mai recente informații despre antrenament.