Contact

Patru locuri pe podium pentru Seven Sport Club la NoStress Callatis

NoStress Callatis, ultimul concurs de triatlon șosea din acest sezon, a însemnat pentru Seven Sport Club nu mai puțin de patru locuri pe podium, cucerite de către Andrei Șendroiu, Alexandru Aldoescu, Georgeta Petrescu și Adriana Istrate.

Andrei Şendroiu, locul 1 (M 14-15 ani)

Tânărul și talentatul Andrei Șendroiu a câștigat locul 1 la categoria sa de vârstă, 14-15 ani, masculin. Rezultatul său este cu atât mai meritoriu cu cât a trecut linia de finish pe locul 8 în clasamentul general, înaintea unor sportivi mult mai experimentați decât el. Andrei și-a pus în valoare calitățile sale de înotător, reușind să iasă al cincilea din apă, și a avut o probă de ciclism puternică, dar și o timp competitiv la alergare.

Alexandru Aldoescu, locul 2 (M 30-39 ani)

Alexandru Aldoescu s-a clasat pe locul 10 la nivel general, dintre 70 de sportivi care au trecut linia de finish la proba sprint, de la toate categoriile de vârstă. Colegul nostru s-a clasat pe locul 2 la categoria de vârstă 30-39 de ani și a trecut linia de finish după 1h0m47s.

”De fiecare dată când particip la acest concurs mă încearcă o emoție specială, pentru că aici am făcut primul meu triatlon, în urmă cu trei ani”, ne-a spus Alexandru.

”A fost o surpriză felul în care m-am simțit anul acesta la NoStress Callatis. A fost cel mai bun sprint al meu din acest sezon”.

”Am ieșit din apă aproape de Radu Marga, care se știe, înoată foarte bine. La proba de ciclism am dat totul, astfel încât după a doua tranziție m-am trezit la 50 de metri în spatele lui Valentin Roșioară. Cu toate că am alergat cu sub 4 min/km, nu am reușit să mă apropii până la sfârșit nici de Radu Marga, nici de Valentin Roșioară, ce să mai vorbesc despre puștii de la 14-20 de ani care pur și simplu sunt prea tineri”, ne-a mai spus Alexandru.

Georgeta Petrescu, locul 2 (F 30-39 ani)

Georgeta Petrescu s-a clasat pe locul 45 la nivel general și pe locul 2 la categoria de vârstă 30-39 de ani, feminin.

Ne bucurăm tare mult pentru performanța ei, pentru că NoStress Callatis a fost primul său concurs de triatlon complet.

”Bicicleta și alergarea au mers foarte bine, la ambele probe am reușit să recuperez din pozițiile pierdute la îno”, ne-a spus ea.

 

Adriana Istrate, locul 3 (F 30-39 ani)

Adriana Istrate, locul 49 în clasamentul general și locul 3 la categoria de vârstă 30-39 de ani, fete, nu s-a simțit în cea mai bună formă și crede că oboseala de peste an și-a spus cuvântul.

”Tot timpul am fost cu pulsul mărit și am încercat să-mi reglez respirația. Am avut noroc că vremea a fost perfectă, apa mult mai caldă față de săptămâna precedentă, la TriChallenge Mamaia, și fără valuri, ceea ce ne-a oferit tuturor condiții excelente de înot”, ne-a spus ea.

”Dintre toate, proba de ciclism rămâne cea mai sensibilă zonă a mea, iar cea de alergare mă avantajează cel mai mult în concursuri”.

”Îi mulțumesc tare mult lui Flabio Carmona că e alături de mine și îmi îndrumă pașii în tot ceea ce vreau să întreprind în triatlon. Fără sprijinul Seven Sport Club nu aș fi fost triatlonistă azi”, a ținut să precizeze Adriana.