Contact

#teamseven 2016

 

Am ajuns la finalul unui an extrem de plin atat de munca cat si de reusite!

La inceputul anului 2016, in #teamSeven erau aproape 30 de membri iar la final de an am ajuns la 59. O echipa mare si pasionata de care suntem extrem de mandri!

Rezultatele nu s-au lasat asteptate, si sportivii #teamSeven au cumulat mai bine de 30 de medalii in sezonul 2016, la competitii de triathlon, alergare si inot:

  • Locul 1 - 12 medalii
  • Locul 2 - 10 medalii
  • Locul 3 - 8 medalii


Am avut parte si de primul podium international, Mihai Vigariu reusind un excelent loc 3 la Ironman 70.3 MiddleEast Championship care s-a desfasurat in decembrie. Printre rezultatele de exceptie ale lui Mihai mai sunt de mentionat participarea la Campionatul mondial IronMan 70.3 in Australia si calificarea pentru anul viitor la acelasi campionat care se va desfasura in USA.

Am participat in numar mare cu 20+ membri la multe competitii de triathlon din Romania, din circuitul intern de sosea cat si de cross triathlon. Enumeram cateva concursuri la care am avut o participare numeroasa: cum a fost la Mogosoaia, Brasov, si la principalele evenimente ale anului TriChallenge Mamaia si Transfier au fost cele care au strans cei mai multi membri Seven: 30 la Mamaia si 23 la competitia de pe Transfagarasan.

Tot in 2016 am reusit sa implementam 2 programe importante pentru club:

  • sustinerea dezvoltarii copiilor in sport prin sesiuni de alergare si inot
  • introducerea sesiunilor de forta dedicate pentru triathlon, alergare si ciclism.


Ne dorim un 2017 cel putin la fel de reusit, avem deja planuri mari cum ar fi:

  • organizarea de training camp-uri (tabere de antrenament) in Romania si in afara. Anuntam de pe acum unul dintre primele training camp-uri, in Thassos, Grecia, la inceputul lunii mai.
  • participarea la competitii internationale cum este IronMan 70.3 Budapesta cu un numar cat mai mare de membri din #teamSeven.


Sa aveti Sarbatori fericite si va asteptam din ianuarie cu forte proaspete sa ne antrenam impreuna!